Telefon: 501-017-934
Email: lbcatering@wp.pl
 
 
 


Proponowane Menu na Przyjęcie Plenerowe


GRILL – BAR Potrawy z grilla

kiełbasa grillowa
kaszanka
filet z kurczaka
podudka z kurczaka
karkówka
polędwiczka wieprzowa
żeberka wieprzowe
ryba – łosoś
udziec cielęcy peklowany podawany z sosem borowikowym
szynka wieprzowa peklowana podawana z sosem borowikowym
pieczone prosie podane z sosem borowikowym
Dodatki do potraw grillowych
kapusta po staropolsku
sałatka ziemniaczana (bawarska) podawana z patelni
ziemniaki zapiekane z ziołami podawane z patelni
pierogi z kapustą lub z mięsem podawane z patelni
zupa – żurek z białą kiełbaską i jajkiem
zupa – grochówka wojskowa
szynka podkomorzego
deska wędlin wiejskich
deska serów wiejskich
sałatka wiosenna
sałatka grecka
sałatka jarzynowa
sałatka królewska
ogórki korniszony i małosolne
smalec domowy - podany z chlebem razowym
sosy grillowe - musztarda, keczup, sos chrzanowy
masło czosnkowe
pieczywo mieszane

DESERY

wybór ciast krojonych
owoce sezonowe

NAPOJE BEZALKOHOLOWE

napoje gazowane i niegazowane
soki owocowe
kawa, herbata

NAPOJE ALKOHOLOWE

    piwo królewskie (możliwość podania Grzańca)
    podpiwek

    Zleceniobiorca zapewnia:

    obsługę kelnerską / transport
    dostarczenie odpowiedniego sprzętu gastronomicznego
    dostarczenie odpowiedniego sprzętu ogrodowego (grille, rolbary, zadaszenia, parasole, stoły, ławy bawarskie, stoły barowe, stoliki, krzesła składane plastikowe, oświetlenie) Uwaga. Potrawy podawane będą w naczyniach jednorazowego użytku. Na życzenie Zleceniodawcy mogą być podawane na zastawie wielokrotnego użytku.
 
 
 

HOME   ·      GALERIA   ·   O NAS   ·   KONTAKT