Menu - bankiety
Zimna płyta (wybór)
Deski serów garnirowane owocami i orzechami
Patery szlachetnych pieczonych mięs, rolad, pasztetów z sosami
Babeczki kruche z musami z szynki, tuńczyka, łososia
Vol-au venty z rozmaitymi farszami
Tartinki, crostini, kanapki dekoracyjne
Warzywa faszerowane kremowo-śmietankowym farszem
Półmiski przekąsek z rybami i owocami morza
Terriny z warzyw, tymbaliki z pstrąga,łososia
Półmiski jaj faszerowanych sałatkami, musami
Indyk w maladze z owocami
Schab ze śliwką
Schab po Warszawsku z musem chrzanowym
Łosoś w całości na postumencie
Roladki z szynki
Wątrubki gęsie na sałatach z sosem vinegret
Małże na sałatach z sosem koktajlowym
Szparagi owinięte szynką
Sałatki popularne(jarzynowa, grecka, nicejska, żydowska)
Sałatki wykwintne(krabowa, z kurczakiem wędzonym, z łososiem, z awocado, z serem pleśniowym)
Sałatki owocowe
Gorący bufet
Polędwica w sosie z leśnych grzybów
Beoef strogonow
Bułeczki bankietowe
Desery
ciasteczka koktajlowe
ciasteczka deserowe
wybur ciast krojonych
tort okolicznościowy
owocce sezonow
Napoje
kawa, herbata
napoje gazowane niegazowane
soki owocowe
|